Zwarte Woud en Europapark (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 11-06-2023
Terug: 18-06-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1604,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 75,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 08:30 uur
Tijd terug: 18:00 uur
Het Zwarte Woud is een van de bekendste streken van Duitsland. Hier vind je mooie natuur en leuke plaatsen en….Europapark, het beste pretpark van Europa. We gaan 2 hele dagen dit pretpark met geweldige attracties en shows bezoeken. Het park is ingedeeld in verschillende landen met overal geweldige attracties, van rustig tot over de kop en supersnel! Daarnaast zijn er veel shows die je gratis kunt bezoeken. Als we niet in Europapark zijn, gaan we natuurlijk in de omgeving nog leuke dingen doen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- 2 dagen Europapark met geweldige attracties en shows
- Triberg, met de waterval en de grootste koekoeksklok ter wereld
- leuke plaatsen als Durbach en Oberkirch
- Straatsburg, met een kijkje in het Europees parlement
- Openluchtmuseum Vogtsbauernhof

Dit zijn de bekendste attracties in Europapark, hoe meer sterren, des te 'heftiger' (sneller, hoger, meer over de kop, steiler enz.)
- Atlantis Avontuur **
- Alpenexpress **
- Arthur rustige achtbaan binnen en buiten**
- Blue Fire Megacoaster snelle achtbaan over de kop *****
- Bobbaan ***
- Fjord Rafting wildwaterbaan **
- Euro-Mir achtbaan met draaiende karretjes***
- Monorail *
- Silverstar de snelle achtbaan ****
- Wodan de houten achtbaan ****
Daarnaast zijn er veel shows, rustige attracties, waterattracties winkels en restaurants

Hotel Dorinth Schwarzwald
- ligging in de natuur in het kleine plaatsje Gutach, een paar winkels op loopafstand
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar, zwembad, fitness en sauna


Maaltijden
Ontbjit in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel, We eten ook een keer 's avonds in Europapark.

Bijzonderheden:
Dit is een busjesreis, je neemt je bagage mee in een reistas, niet in een koffer. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal 45 minuten achter elkaar, zonder loophulp kunnen lopen en kunnen traplopen. Loophulp(middelen) zijn op deze reis niet mogelijk. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 185,00

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding. Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.