Treinreis Valkenburg + Deventer (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 16-07-2024
Terug: 21-07-2024
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 1025,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 47,00
Zakgeldadvies: € 75,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht CS
Vertrektijd: 10:30 uur
Tijd terug: 14:30 uur
Geen files, duurzaam, gezellig met de groep en je ziet nog eens wat, reizen met de trein heeft zo zo'n voordelen. Dit jaar gaat onze treinreis naar Valkenburg en Deventer. In deze plaatsen kunnen we leuke dingen doen en mooie dingen zien.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht vertrekken we met de trein naar Valkenburg. Het hotel ligt ongeveer 15 minuten lopen van het station. We brengen onze bagage naar het hotel en, afhankelijk van de aankomstijd, kunnen we inchecken. Daarna wandelen we naar het centrum van Valkenburg. Hier zijn veel souvenirswinkeltjes en restaurants. We kunnen al een leuk restaurant voor vanavond uitzoeken.
2e dag In Valkenburg is veel te doen, de kabelbaan, de gemeentegrot, de steenkolenmijn, pretpark de Valkenier enz. We hoeven dus niet bang te zijn dat we ons gaan vervelen en natuurlijk gaan we op zoek naar de lekkerste Limburgse vlaai.
3e dag Na het ontbijt gaan we op het gemakje naar het station om met de trein naar Deventer te rijden. Ook daar ligt het hotel op loopafstand van het station en het centrum. Na het inchecken maken we een korte wandeling door de stad en zoeken een leuk plekje om te eten.
4e dag Onze eerste dag in Deventer, we kunnen een stadswandeling maken en bij de VVV vragen om tips. Deventer is een stad met een gezellig centrum en veel mooie, oude gebouwen. Net buiten de stad ligt Buitengoed de Kolk, een natuurgebied ideaal voor een picknick!
5e dag We gaan Deventer verder ontdekken, we kunnen wandelen langs de IJssel of het pontje naar de overkant nemen.
6e dag Na het ontbijt pakken we onze bagage in en lopen naar het station voor de terugreis naar Utrecht, natuurlijk met de trein!

Fletcher hotels Valkenburg en Gilde Deventer
- ligging op max. 15 min. lopen van het NS station en het centrum
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, ontbijtruimte, bar, restaurant,


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en minimaal een uur achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Je neemt je bagage mee in een goed draagbare tas of koffer bij voorkeur met wieltjes. Omdat de reisbegeleiders hun eigen bagage moet vervoeren, kunnen zij je NIET helpen met jouw bagage. Neem ook een klein rugzakje of tas mee voor de daguitstapjes. Omdat wij werken met treinkaartjes op tijd, kunnen we niet wachten op laatkomers. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 230,-,
Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.