Lang weekend Beekbergen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 06-09-2024
Terug: 09-09-2024
Aantal dagen: 4
Totaal prijs: € 655,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 30,00
Zakgeldadvies: € 40,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: La Place De Meern A12 afslag 15
Vertrektijd: 10:30 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Bungalowpark Landal Heideheuvel ligt midden in de natuur. Hier hebben al veel Dolfijnreizigers een mooie vakantie gehad.We gaan er lekker een lang weekend tussenuit. Een lang weekend wil zeggen dat we op vrijdag en maandag ook nog wat leuks gaan doen!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Zeist of Amersfoort voor de lunch en een wandeling door de stad. Daarna rijden we naar het bungalowpark.
2e en 3e dag We trekken er opuit! Er is veel te doen in de buurt. Leuke plaatsen zoals Deventer, Hattem met het bakkerijmuseum en Elburg
4e dag Na het ontbijt is het tijd om weer naar huis te gaan, maar...we maken er nog een leuke dag van! We kunnen misschien naar klompenmaker Martin of onderweg een stop maken in een van de leuke plaatsen in de buurt.

Bungalowpark Landal Heideheuvel
- ligging op 4 km van Hoenderloo
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows
- woonkamer, keuken, terras
- badkamer met douche
- receptie, restaurant, snackbar, ParkShop
- zwembad, fietsverhuur, bowling, midgetgolf, tafeltennis


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Er zijn 3 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-.

Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.