Reuver pretparkenreis- jongerenreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 23-08-2024
Terug: 30-08-2024
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1299,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 60,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: La Place De Meern A12 afslag 15
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Voor de liefhebbers van achtbanen en andere attracties! Tijdens deze reis bezoeken we 2 Duitse pretparken: Phantasialand en Moviepark Germany. Met attracties als de MP Xpress, The High Fall, Flying Launch Coaster komen de achtbaanfans aan hun trekken, maar ook voor reizigers die het wat rustiger aan willen doen is in de parken veel te doen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook nog andere leuke dingen doen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een hele dag naar Phantasialand
- een hele dag naar Moviepark Germany
- Valkenburg
- genieten van het zwembad
- Maastricht

In Moviepark Germany kunnen de liefhebbers van spanning genieten van 18 attracties zoals Movie Park Studio Tour, Dora's Big River Adventure, Operation Star Trek, Side Kick, The High Fall en Van Helsing's Factory.
Wil je het wat minder heftig? Dan ga je naa de 4D film of de Missions of Mars. Natuurlijk zijn er genoeg plekken om wat te eten en drinken en ook aan winkeltjes geen gebrek!

Phantasialand is een pretpark voor iedereen, van grote draaimolen tot vrije val, van shows tot snelle achtbanen.
Een aantal attracties: Chiapas wildwaterbaan. F.L.Y. een flying launch coaster, Taron achtbaan. ondersteboven met Black Mamba, River Quest wild waterbaan, de draaiende achtbanen van Winja, Maus au Chocolat enz.

Bungalowpark Lommerbergen
- ligging dicht bij de Maas op 3 km van Reuver
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows
- woon-eetkamer met tv, zithoek, eethoek en open haard
- badkamer met bad en of douche, apart toilet
- restaurants, Grandcafé, snackbar, ParkShop
- subtropisch waterparadijs met glijbaan, bubbelbaden, golfslagbad, zwemmersbar
- openluchtzwembad, bowling, midgetgolf, boogschietbaan, fietsverhuur


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch maken we zelf of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis, deze staat open voor reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als de reis niet voldoende aanmeldingen kijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat we de reis openstellen voor reizigers van 16 t/m 45 jaar.
Dit is een busjesreis, je neemt je bagage mee in een reistas niet in een koffer. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar (gedeelde badkamer), toeslag € 75,-. Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen, de dagen naar de pretparken zijn vermoeiend. Op deze reis is geen loophulp mogelijk. In de meeste attracties is GEEN begeleiding van de reisbegeleiding mogelijk, je zit alleen of naast iemand (een medereiziger of begeleider) in de attracties. Sommige attracties zijn verboden voor mensen met epilepsie.
Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.