André Rieu in Leipzig (Duitsland)


Status: VOL 
Heen: 03-06-2024
Terug: 08-06-2024
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 1629,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 77,00
Zakgeldadvies: € 70,00
Reizigers: max. 8
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek:
Wisselplaats: Deze reis heeft GEEN wisselplaats.
Vertrektijd: nog niet bekend
Tijd terug: nog niet bekend
De concerten van André Rieu zijn geweldig en als je zo'n concert een keer meegemaakt hebt, zul je dat niet snel vergeten. Hij treedt over de hele wereld op en Dolfijn is al bij verschillende concerten aanwezig geweest. Dit jaar gaan we naar de mooie stad Leipzig waar in het verleden bekende componisten gewoond en gewerkt hebben. Bekende namen zoals Wagner en Bach hebben in Leipzig gewoond. Het is des te mooier dat nu André Rieu ook gaat treden.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit een van de opstapplaatsen word je naar het wisselpunt in Didam gebracht. Vanaf de opstapplaats tot aan het wisselpunt zit er geen Dolfijnbegeleiding in de bus, je ontmoet de begeleiding op het wisselpunt. Na de koffie en de kennismaking in Didam rijden we naar ons hotel.
2e t/m 5e dag Met de bus en op eigen gelegenheid gaan we Leipzig en de omgeving verkennen. In het deels autovrije centrum van Leipzig zijn veel mooie winkels en passages. Op een van de pleinen kunnen we heerlijk genieten van een kopje koffie. Als er tijd is, nemen we een kijkje in het station. Niet omdat we de trein moeten halen, maar om het grote, ondergrondse winkelcentrum te bezoeken.
Het hoogtepunt van de reis gaat natuurlijk het concert van André Rieu worden. De bus brengt ons er naar toe en we gaan genieten van de prachtige muziek van zijn orkest en zijn muzikale gasten.
6e dag Na het ontbijt vertrekken we weer naar het wisselpunt in Didam. Hier nemen we, na het afscheidsdiner, afscheid van elkaar waarna je met de bus weer, via een uitstaproute naar de uitstapplaatsen rijden.

Hotel: Seminaris Hotel Leipzig
- ligging dicht bij een groot park in een van de buitenwijken van Leipzig op 5 km van het centrum, tramhalte op 10 min. lopen
- 2-persoonskamers met badkamer met bad en/of douche
- receptie, restaurant, bar en terras
- sauna en fitness (tegen betaling)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunch in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Vertrek en aankomst
Verschillende opstapplaatsen. Je wordt op je opstapplaats opgehaald en door een bus naar het wisselpunt gebracht. Op de laatste dag word je vanaf het wisselpunt naar je uitstapplaats gebracht. Op de heen- en terugreis zit GEEN Dolfijnbegeleiding in de bus, die zie je pas op het wisselpunt. Je moet dus zelfstandig het eerste en laatste stuk van de reis in de bus kunnen reizen! Dolfijn en de touroperator zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen of kosten die voortvloeien uit het niet (geheel) zelfstandig kunnen reizen op de heen- en terugreis). Je kunt ook direct naar het wisselpunt komen. Hoe verder je van het wisselpunt woont, des te vroeger moet je opstappen (de opstaptijd is tussen 5:00 en 8:00 uur) en des te later stap je uit (uitstaptijd is tussen 19:00 en 23:30 uur). Mogelijk moet je op de heen- en/of terugreis naar het wisselpunt een keer overstappen. De precieze opstaptijd krijg je ongeveer een week van tevoren. Voor vertrek vragen we je om door te geven wie je ophaalt bij jouw uitstappunt, die persoon wordt vanuit Didam door ons gebeld met de geschatte aankomsttijd.
Het wisselpunt is: Partycentrum Boszicht/restaurant Juffrouw Tok in Didam.

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra. Je maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat we de reis en het programma samen met hen doen. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp (arm) bieden. Je gaat vaak de bus in en uit en er worden bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 295,-.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.