Dolfijn vakanties

- Vaals - jongerenreis (Nederland) -

luxereisjongerenreisbusjesreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
14-06-19
21-06-19
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:859,00
100,00
39,00
80,00

max. aantal deelnemers: 7
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Dolfijn is vaste gast in bungalowpark Hoog Vaals, want we komen hier al voor de 10e keer. Het park ligt helemaal in het zuiden van Limburg bij het Drielandenpunt en op loopafstand van Vaals. Natuurlijk gaan we dan ook de grens over naar België en Duitsland, maar ook in Limburg zelf is veel te doen!
Dit is een jongerenreis waarop alleen reizigers van 16 t/m 35 jaar mogen inschrijven. Als deze reis te weinig aanmeldingen krijgt, dan is het mogelijk dat de reis opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar. De andere vertrekdata staan open voor alle leeftijden (dus ook voor jongeren).


Mogelijke excursies en activiteiten
- het Drielandenpunt met labyrint en uitkijktoren
- naar Vaals met een bezoek aan de glasblazer
- een dagje naar Aken met het openbaar vervoer
- naar Valkenburg of Maastricht
- de lekkerste Limburgse vlaai eten in boshut het Hijgend Hert in Vijlen

Bungalowpark Landal Hoog Vaals
- ligging op een helling aan de rand van Vaals op 5 km van het Drielandenpunt
- verblijf in 2-persoonskamers in een luxe10-persoons bungalow
- woon-eetkamer met tv en sfeerhaard, luxe open keuken, terras met tuinmeubelen
- 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer met douche op de begane grond. Op de 1e etage: 3 slaapkamers, toilet, badkamer met bubbelbad, badkamer met douche, sauna en toilet, kamer met zonnebank
- restaurant, snackshop, winkel, fietsverhuur, bowling, speelhal
- overdekt zwembad met glijbaan en bubbelbad

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
De reis met vertrek 14 juni 2018 is een jongerenreis waarop alleen reizigers van 16 t/m 35 jaar mogen inschrijven. Als deze reis te weinig aanmeldingen krijgt, dan is het mogelijk dat de reis opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar. De andere vertrekdata staan open voor alle leeftijden (dus ook voor jongeren).
U moet voor deze reis goed ter been zijn, kunnen traplopen en minimaal een half uur in redelijk tempo zelfstandig kunnen lopen. Op deze reis is geen loophulp en/of een loophulpmiddel mogelijk. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Op deze reis is 1 eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 35,-.Vanwege de beperkte bagageruimte mag u uw bagage NIET in een koffer meenemen. U neemt uw bagage mee in een tas, koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube