Dolfijn vakanties

- Kirchberg (Oostenrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
17-08-19
24-08-19
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1139,00
110,00
52,00
80,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Dit is een vakantie met letterlijke hoogtepunten. U gaat o.a. de Grossglockner op tot 2400 m hoog. Kirchberg ligt in het Brixental, maar toch ook nog op 900 m hoogte. De heen- en terugreis doen we zonder overnachting onderweg. Een lange rit, maar dat wil wel zeggen dat er veel tijd is om mooie excursies te maken.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We komen in de avond in ons hotel aan.
2e dag In de middag gaan we naar het hoogst gelegen kerkje van Tirol. Daarna kunnen we met de gondel naar de Hohe Salve voor een mooi uitzicht.
3e dag Na het ontbijt kunnen we ons verwonderen over de mooie kristalwereld van Swarovski. Daarna maken we een boottocht over de Achensee.
4e dag De bus brengt ons naar de hoogste berg van Oostenrijk, de 3798 m hoge Grossglockner. De route naar boven is geweldig mooi. We rijden tot 2400 m hoog, waar we uitzicht hebben over de gletsjer.
5e dag Vandaag staat Salzburg op het programma. Mooie kerken, paleizen en pleinen maken deze stad een populaire toeristenplaats. Een gids laat ons de mooiste plekjes zien en daarna kunnen we de stad verder zelf verkennen. Vanavond staat het Alpenspektakel op het programma. Dat is genieten van een leuke show met muziek,
6e dag Vandaag blijft de bus staan en gaan we op het gemakje zelf Kirchberg verkennen.
7e dag In de ochtend rijden we naar Innsbruck waar de Hofburg en het kasteel met het balkon met het gouden dak de hoogtepunten zijn.
8e dag Vroeg opstaan vandaag, want de bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Bechlwirt
- ligging in het centrum van Kirchberg
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet
- receptie met zitjes, restaurant, terras, bar, lift, tv-ruimte,
- tegen betaling: sauna

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube