Dolfijn vakanties

- wandelen door het Salzburgerland (Oostenrijk) -

nieuwactieve of wandelreisbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
23-09-19
02-10-19
10
busreis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1129,00
140,00
51,00
120,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Voor de wandelliefhebbers hebben we een prachtige reis! Wandelen over de Alpenweiden en genieten van het uitzicht en de frisse berglucht. De bus brengt ons naar verschillende vertrekpunten van mooie wandelingen van max. 10 km en ongeveer 4 uur wandelen. U moet een goede wandelconditie hebben en rekening houden met bergachtig terrein. Verder is het verplicht om goede, stevige wandelschoenen te dragen tijdens de wandelingen.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Zuid Duitsland.
2e dag Voordat we bij ons hotel aankomen, maken we eerst een stop in München waar we wat vrije tijd hebben.
3e dag Na het ontbijt gaan we onze 1e wandeling maken. De bus brengt ons naar Mauterndorf waar de gondel ons tot 1800 m brengt. We lopen langs het bergmeer en genieten van de geweldige uitzichten. Met de gondel dalen we weer af.
4e dag De wandeling van vandaag gaat door het mooie Riedlingdal. Vanaf het startpunt kunnen we verschillende routes kiezen.
5e dag Vandaag staat een bijzondere wandeling op het programma. We wandelen van de parkeerplaats, waar de bus stopt, naar de gondel die ons naar de ijsgrotten van de Eisreisenwelt brengt. Een gids begeleidt ons door de grotten waar het gemiddeld rond het vriespunt is. Dat houdt in dat we een warme jas of trui mee moeten nemen vandaag.
6e dag Een dag zonder gepland programma. We kunnen zelf een wandelingetje maken of bijv. naar het zwembad. Lekker uitrusten en niets doen, kan natuurlijk ook.
7e dag We rijden naar het dorpje Weißpriach waar we overstappen in kleine busjes, die ons naar de Granglerhütte brengen. Van daaruit wandelen we terug naar de bus.
8e dag Als we met de gondel bergop gegaan zijn en op de Grünwaldkopf komen, wandelen we langs de Grundwaldsee. Na de lunch gaan we verder bergafwaarts naar Obertauern.
9e dag De koffers zijn gepakt en we rijden naar Salzburg waar we een rondleiding krijgen. Daarna rijden we naar ons overnachtingshotel in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Gell
ligging in het centrum van Tweng
verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
receptie, restaurant, lift, bar, gezelschapsruimte
wellness (tegen betaling)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we onderweg of we eten ons lunchpakket.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Vertrek en aankomst
Verschillende opstapplaatsen in Nederland.
U moet zelfstandig in de bus kunnen reizen van uw opstapplaats naar het wisselpunt en terug. In de bus zit tot het wisselpunt en van het wisselpunt tot de uitstapplaats geen Dolfijnbegeleiding. U ontmoet uw reisbegeleiding op het wisselpunt. Waar u op kunt stappen, leest u op onze website klik onderaan de pagina Belangrijke Informatie en is ook bij Dolfijn op te vragen. U stapt in de ochtend op, de uitstaptijd is in de avond. Hoe verder u van het wisselpunt af woont, des te vroeger moet u opstappen en des te later stapt u uit. De exacte opstaptijd ontvangt u ongeveer 1 week voor vertrek. Om van huis naar het wisselpunt te komen en op de terugreis van het wisselpunt naar huis, kunt u, tegen een toeslag, gebruik maken van de taxiservice van Oad. U maakt dan geen gebruik van het opstapsysteem. U ontvangt automatisch informatie hierover.

Uw wisselpunt is: hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam


Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, een goede wandelconditie hebben, rekening houden met de hoogteverschillen (berg op en berg af) en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U bent verplicht goede wandelschoenen te dragen. Wij adviseren u ook om een rugzakje, waterfles, petje en zonnebril mee te nemen. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 125,-.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube