Dolfijn vakanties

- Wonderlijk Wales (Groot-Brittannië) -

busexcursiereisbootreis     Informatie over Groot-Brittannië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
13-07-19
20-07-19
8
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1299,00
120,00
59,00
100,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht
Wales is een bijzondere bestemming. Kleine steden en dorpen, kasteelruïnes en groene heuvels wisselen elkaar af. Wales is het land van de lange en moeilijk uit te spreken plaatsnamen. De plaats met de langste naam ligt in Wales. Zit u er klaar voor? Dat plaatsje heet: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyllllantysiliogogogo (echt waar!), maar dat wordt gelukkig vaak afgekort tot Llanfair PG.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Via de opstapplaatsen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Breda rijden we via België naar Frankrijk voor de overtocht naar Dover. We overnachten in Crawley.
2e dag Na het ontbijt rijden we naar Bath, het 2000 jaar oude kuuroord. U kunt hier bronwater drinken en de eerste souvenirs kopen. Daarna rijden we naar Bristol voor de overnachting.
3e dag Op weg naar ons hotel stoppen we in Llandrindod Wells met een mooi centrum. We rijden ook langs het Nationaal Park Brecon Beacons. Ons hotel voor de komende 4 nachten staat in Rossett.
4e dag De bus brengt ons naar Conwy. Dit is een middeleeuws havenstadje met het kleinste huisje van Groot-Brittannië. Verder staan vandaag de langste pier van Wales in Llandudno, een ‘ritje’ met de kabelbaan naar de Great Orme en het oude bedevaartsoord Holywel op het programma.
5e dag Vandaag gaan we genieten van de mooie natuur. De Swallow waterval, het plaatsje Betws-y-Coed en de Llanberis pas staan op het programma. We stappen in de trein voor een prachtige treinrit naar het dak van Wales waar we de hoogste berg van Wales zien, de Snowdon.
6e dag ’s Ochtends gaan we naar Isle of Anglesy. Op dit eiland kunnen we oude ambachten bewonderen. Daarna bezoeken we Caernarfon waar het kasteel staat waar prins Charles tot Prince of Wales werd gekroond. Vanavond pakken we onze koffers weer in.
7e dag Onderweg naar Crawley maken we een stop in Stratford-upon-Avon waar Shakespeare geboren is.
8e dag Na het ontbijt steken we via Dover het Kanaal over. Via Frankrijk en België rijden weer naar de uitstapplaatsen Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht.

Hotels
- 2 nachten Hotel Crowne Plaza Londen-Gatwick in Crawley
- 1 nacht Holiday Inn Bristol Filton in Bristol
- 4 nachten Rossett Hall Hotel in Rossett
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U moet ook regelmatig uw tas of koffer opnieuw kunnen inpakken. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 270,-

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube