Dolfijn vakanties

- Madeira (Portugal) -

nieuwexcursiereiszonvakantievliegreis     Informatie over Portugal
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
28-05-19
04-06-19
8
vlieg-excursiereis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1485,00
110,00
67,00
100,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Luchthaven: Schiphol
Heenreis: 28-05-19
Vertrektijd: 6:35 uur
Vluchtnummer : HV 6629
Terug vanuit: Funchal
Terugreis: 04-06-19
Aankomsttijd: 15:30 uur
Vluchtnummer : HV 6630
INFO In onze reisgids staat deze reis gepubliceerd met hotel Hotel Orquidea. Dat is gewijzigd in hotel Do Centro.

In 8 dagen maakt u kennis met het mooie eiland Madeira. Het ligt voor de Afrikaanse kust waardoor het een lekker klimaat heeft. Hier groeien dan ook mooie, tropische bloemen en planten. Het is een mooi, bergachtig eiland waar we bijzondere dingen kunnen zien.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanaf Schiphol vliegen we naar Funchal. De bus brengt ons naar het hotel.
2e dag We rijden langs het mooie stadje Camara de Lobos naar Cabo Girão, de hoogste zeeklif van Europa. We rijden het binnenland in, naar de hoogvlakte Paul da Serra. We komen aan in Porto Moniz, een vissersdorpje dat bekend is om de natuurzwembaden in de lavarotsen. Via een mooie weg met watervallen rijden we terug naar Funchal.
3e dag Vanuit ons hotel gaan we Funchal, de hoofdstad van Madeira, verkennen. We lopen over de overdekte markt en nemen een kijkje in een borduuratelier. In de botanische tuin zien we planten en bloemen van over de hele wereld en daarna kunnen we een glaasje Madeira proeven. ’s Middags gaan we op eigen gelegenheid de stad in en hebben we de gelegenheid om souvenirs te kopen.
4e dag Vandaag is de oostkant van het eiland aan de beurt om te bewonderen. We rijden naar de bergen Pico do Arieiro waar we een forellenkwekerij bezoeken. Daarna rijden we naar Santana dat bekend staat om de traditionele huizen met daken van stro.
5e dag De bus brengt ons vanochtend naar de Nonnenvallei en Monte. We hebben schitterend uitzicht over Funchal en de baai. In Monte kunt u een spectaculaire afdaling maken in een toboggan. Dat is een rieten mand waarin vroeger de spullen voor de markt naar beneden werden gebracht.
6e dag Vandaag kunnen we doen wat we willen, lekker uitrusten, winkelen in Funchal of we kiezen voor een begeleide wandeling langs de kleine kanaaltjes van Referta. Door deze kleine kanaaltjes worden de akkers bewaterd. Deze wandeling kost ongeveer € 30,- en is niet in de reissom inbegrepen. U moet voor deze wandelexcursie zeer goed ter been zijn en goed bergop en bergaf kunnen lopen.
7e dag We maken een boottocht langs de kust en zien hoe mooi Madeira vanaf het water is.
8e dag Helaas, vandaag vliegen we weer terug naar Nederland.

Hotel Orquídea
- ligging in het centrum van Funchal op 5 minuten lopen van het klooster Santa Clara dicht bij restaurants en cafés
- u verblijft in 2-persoonskamers met tv, badkamer met toilet en bad en/of douche
- receptie, restaurant, bar

Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Voor de lunchen en het avondeten zoeken we leuke plekjes.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 150,-.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube