Dolfijn vakanties

- Kerst in Londen (Groot-Brittannië) -

kerstreisbusexcursiereisbootreis     Informatie over Groot-Brittannië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
22-12-18
27-12-18
6
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:989,00
90,00
45,00
90,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst:
Buckingham Palace, Hyde Park, Piccadilly Circus, de Big Ben, wie kent ze niet? Ze zijn rond de kerstdagen extra mooi, want in Londen wordt Kerstmis uitgebreid gevierd. Tijdens deze reis gaat u het allemaal beleven en meer, want we maken ook uitstapjes naar Windsor, Eton en Oxford. London, here we come!

Programma (onder voorbehoud), een uitgebreide beschrijving leest u op onze website.
1e dag Via de opstapplaatsen Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam rijden we naar de haven van Hoek van Holland. Rond 20.00 uur begint de overtocht naar Engeland.
2e dag Na het ontbijt aan boord rijden we naar Hyde Park in hartje Londen waar elk jaar het Winter Wonderland staat. Dit is een gezellige kerstmarkt met leuke attracties. Daarna rijden we naar ons hotel.
3e dag Na het ontbijt maken we een stadstour langs o.a. de Theems, de Big Ben, Buckingham Palace en de parlementsgebouwen. We zien ook de enorme kerstboom op Travalgar Square en St. Paul’s Cathedral. ’s Middags gaan we zelf de stad verkennen.
4e dag Vandaag rijden we naar Windsor. We rijden langs het beroemde kasteel naar Eton. We wandelen over High Street naar de Theems. Daarna brengt de bus ons naar Oxford, dit is een van de beroemdste universiteitssteden ter wereld.
5e dag Op Tweede Kerstdag begint de uitverkoop in de grote winkels van Londen. Vandaag gaan we die bekijken en misschien maken we wel een ritje in een dubbeldekker! Daarna is het al weer tijd om richting de boot te gaan. ’s Nachts varen we naar Hoek van Holland terug.
6e dag Na het ontbijt gaan we van boord. De bus breng u weer naar de uitstapplaats. U kunt uitstappen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Hoek van Holland.

Hotel Ibis Styles London Excel
- ligging in Oost-Londen tegenover het expositiecentrum Excel
- verblijf in 2-persoonskamers met tv, koffie- en theeapparaat en badkamer met douche en toilet
- receptie, liften, bar en restaurant
- Tijdens de heen- en terugreis slaapt u in een 2-persoons binnenhut met douche en toilet.

Maaltijden
Ontbijt- en dinerbuffet in het hotel. Voor de lunch zoeken we leuke plekjes op. Op de heen- en terugreis diner en ontbijt aan boord van de ferry. Voor de diners op de kerstdagen is nette kleding gewenst.

Reisdocument: geldig paspoort of Nederlandse identiteitskaart


Vertrek en aankomst:
Voor deze reis kunt u in- en uitstappen in: Amsterdam (15:30 heen, 12:00 terug), Utrecht (16:20 heen, 11:00 terug), Den Haag (17:30 heen, 10:00 terug), Rotterdam (18:15 heen, 09:00 terug) of direct naar Hoek van Holland. U ontmoet uw reisbegeleiding in de bus of in Hoek van Holland. Het vertrekpunt van de boot ligt op loopafstand van NS station Hoek van Holland haven. Tijden onder voorbehoud.

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er in Londen elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis goed ter been zijn en in een goed tempo kunnen lopen.
Voor de eerste en laatste nacht moet u uw overnachtingspullen in een aparte tas of in uw handbagage mee nemen voor de overnachting aan boord (zie programma). Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers/hutten beschikbaar.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als u daar bezwaar tegen heeft, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Deze reis staat ook in Nieuws voor Dolfijn reizigers


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube