Dolfijn vakanties

- Dolfijn Uitje 1 - Toverland (Nederland) -

nieuwbusjesreis   
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
01-06-19
01-06-19
1
dagtocht
Reissom:
Zakgeldadvies:

75,00
10,00

max. aantal deelnemers: 16
max. aantal begeleiders: 3
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Den Haag, Groningen, Utrecht en Zwolle
INFO Dit Dolfijn Uitje heeft eerder op de website gestaan met de datum 2-6-2019. Dat was een fout, de juiste datum is 1 juni 2019!
Dolfijn Uitjes, met Dolfijn een dagje eropuit!

DAGJE TOVERLAND!

De Dolfijn Uitjes worden uitgevoerd met busjes, een grote bus of, in een enkel geval, een personenauto. Per opstapplaats geldt een minimaal aantal deelnemers. De prijs in inclusief: vervoer, begeleiding, entree, lunch of lunchpakket, consumptie(bon) en annuleringsregeling. U kunt alleen of in een groepje met begeleiding genieten van de Uitjes. Als u familie, vrienden e.d. mee wilt nemen, dan kan dat. Zij moeten zich wel apart aanmelden en het Dolfijn Uitje betalen. Dus ook moeder, vader, begeleid(st)er, vriend(in), oom of tante enz. zijn van harte welkom op de Dolfijn Uitjes. Als u geen gebruik maakt van een opstapplaats, krijgt u € 10,- korting.Attractiepark Toverland is een geweldig leuke bestemming voor een dagje plezier! Het bestaat uit verschillende 'werelden': Port Laguna, Avalon, Magische Vallei, Ithaka, Wunderwald en Land van Toos. Of u nu houdt van spannende achtbanen, magische shows of rustige attracties, in Toverland is voor elk wat wils!
Port Laguna is een havenstadje wat magische dingen gebeuren, er is een interactieve tovershow waar u met een eigen toverstokje magische dingen kan doen.
In Avalon kunt u over de kop in de achtbaan Fenix, maar ook met een rustig boottochtje op zoek naar het geheim van Merlijn de tovenaar. En er is natuurlijk nog veel meer te zien.
In de Magische Vallei zijn attracties zoals een wildwaterrivier, de Coco Bolo waar u in een stoeltje een hoge boom in getild wordt, de Booster Bike, een spannede achtbaan en andere leuke attracties
Als u liefhebber bent van achtbanen, moet u in de grote, houten achtbaan Troy in de wereld Ithaka. U raast supersnel door de bochten!! Er staat ook een schommelschip en er zijn rustige attracties.
In Wunderwald kunt u in de bobsleebaan, de boomstammen van de wildwaterbaan, maar ook in de grote draaimolen en andere kermisattracties.
Het land van Toos is favoriet bij de kinderen, maar ook volwassenen hebben plezier in de theekopjes en de grote zweefmolen. Ook de watergiljbaan, waar we supersnel in een bootje naar beneden roetsjen is heel leuk!

We kunnen een hele dag genieten van dit leuke pretpark in Sevenum.


Aankomst Toverland ong. 11.00 uur vertrek vanuit Toverland ong. 16.00 uur.
Opstapplaatsen: Utrecht, Den Haag, Groningen en Zwolle

Als u zich wilt aanmelden voor een Dolfijn Uitje, vraag dan een speciaal aanmeldingsformulier aan via info@dolfijnvakanties.nl of 0174-293369 of meld u aan via onze website.
Annuleringsregeling
Bij annulering met geldige reden (zie blz. 112) krijgt u uw geld terug (excl. € 10,- administratiekosten).
Bij annulering met ongeldige reden (zie blz. 112) gelden de volgende voorwaarden:
tot 6 weken voor vertrek: geen kosten
van 6 weken tot 4 weken voor vertrek: € 10,- *
van 4 weken tot 1 week voor vertrek: 50% *
vanaf 1 week voor vertrek: 100%
*=verhoogd met € 10,- administratiekosten.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube