Dolfijn vakanties

- Andorra (Andorra) -

busexcursiereis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
22-07-19
31-07-19
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1199,00
130,00
54,00
110,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Andorra is een klein landje in de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje. Het bestaat uit 3 schitterende valleien met daaromheen hoge bergen. Hier ziet u oude stenen bruggen, kerken, rustige bergdorpjes en vooral het indrukwekkende berglandschap. Daarbij is Andorra ook nog eens belastingvrij en kunt u leuke koopjes op de kop tikken. Een unieke omgeving en een unieke reis!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Frankrijk.
2e dag In de avond komen we bij ons hotel aan.
3e dag We beginnen rustig met een bezoekje aan het gletsjermeer van Engolasters op 1600 m hoogte.
4e dag De bus rijdt naar een hoogte van boven 2000 m. Wat een uitzicht krijgt u hier! Via de vallei van Nuria komen we in Ribes de Freser waar we met een tandradtreintje naar de autovrije vallei gaan. We zakken 1000 m af, wat mooie uitzichten oplevert.
5e dag Vandaag staan de 3 valleien op het programma. We komen door mooie bergdorpjes, zien oude kerken, bergstroompjes, groene dalen en natuurlijk de hoge bergen! Dat worden zeker mooie foto’s voor het reisverslag.
6e dag Na het ontbijt rijden we naar de kleine stad Seu d’Urgell met een mooie kerk. Daarna bezoeken we het bergdorpje Os de Civis, dat Spaans is, maar in Andorra ligt.
7e dag Een bijzondere excursie vandaag, een boottocht over een onderaardse rivier. Daarna rijden we naar Foix waar we de oude stad bezoeken. Onderweg terug stoppen we nog in het kuuroord Ax les Thermes.
8e dag ’s Middags kunnen we belastingvrij shoppen in Andorra la Vella.
9e dag Na het ontbijt rijden we naar ons overnachtingshotel in Frankrijk.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Himalaia Soldeu
- ligging in Soldeu tussen de bergen met mooi uitzicht op de vallei
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en toilet
- receptie, lounge, lift, restaurant, bar
- biljart, fitnessruimte
- wellness met o.a. sauna, Turks bad en bubbelbad (tegen betaling)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag indicatie: € 175,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube