Dolfijn vakanties

- Muziekreis Turkije All Inclusive (Turkije) -

muziekreisallinclusivezonvakantievliegreis     Informatie over Turkije
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
01-01-19
01-01-19
1
vliegreis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1,00
90,00
1,00
80,00

max. aantal deelnemers: 24
max. aantal begeleiders: 4
Luchthaven: Schiphol
Heenreis: 01-01-19
Vertrektijd: 0:00 uur
Vluchtnummer :

Terugreis: 01-01-19
Aankomsttijd: 0:00 uur
Vluchtnummer :
INFO De genoemde prijs en data zijn niet correct! Wij kunnen helaas geen andere prijs en data laten zien (dat laat ons systeem niet toe). Excuses.
Het was weer een vet feest in 2018 in hotel Miracle in Antalya en ook in 2019 kunt u weer genieten van de Dolfijn Muziekreis met Nederlandse artiesten.We gaan hoogstwaarschijnlijk weer naar het geweldige All Inclusive hotel Miracle waar de artiesten niet alleen optreden, maar ook te ontmoeten zijn bij de meet and greet.
In 2018 waren Wolter Kroes, Frans Duijts, Mike Peterson, Bob Offenberg, Alex, Rob Ronalds, Rocky en DJ. Bompa van de partij. Wie er dit jaar optreden, komt later op deze plek te staan en vertellen we op onze Facebookpagina. Hou deze dus in de gaten! Helaas weten we de prijs ook nog niet....

Naast het genieten van de optredens gaan we ook een paar excursies maken en genieten van wat het hotel ons te bieden heeft.


Meer informatie binnenkort op deze site en de Facebookpagina!


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube